Željko Mitrović „kaznio“ Jovanu Jeremić u programu uživo, navodno joj skinuo 50 odsto od plateVlasnik Pinka Željko Mitrović navodno je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo, i to sa 50 odsto od plate.

Gledaoci su uživo gledali nevešto režirani igrokaz vlasnika Pinka i voditeljke. Mitrović je „objasnio“ šta se dogodilo.

„Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim“, rekao je Željko.

„Što?“, pitala je Jovana.

„Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela“, istakao je Mitrović.

„Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim“, rekla je Jeremićeva.

„I izvinjavamo se što je jedan gost uvredio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate, taj respekt ne sme da ponestane. Ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori“, rekao je Željko.

„Tako je, ja samo mogu da reagujem“, zaključila je Jovana.

Podsetimo, početkom decembra prošle godine privatni snimak bivšeg narodnog poslanika Đorđe Miketić pušten je u jutarnjem programu televizije Pink, u emisiji „Novo jutro“ koju vodi Jovana Jeremić.

Izvor: Nova.rs