Mitrović se izvinio Miketiću zbog prikazivanja snimka, on odgovorio da to neće abolirati nalogodavcaVlasnik TV Pink Željko Mitrović se u programu uživo izvinio porodici opozicionog političara Đorđa Miketića zbog objavljivanja njegovog privatnog snimka, u programu ove televizije. Reagujući na izvinjenje, Miketić je rekao da je u pitanju loš krizni menadžment i teledirigovano izvinjenje sa Andrićevog venca.

Mitrović je uz izvinjenje Miketiću, rekao i da je voditeljka Jutarnjeg programa Jovana Jeremić zbog toga bila kažnjena oduzimanjem 50 odsto od plate.

Đorđe Miketić rekao je da je razlog tome tužba koju je podneo protiv Pinka kao i protiv Jeremićke, kourednice jutarnjeg programa za, kako je naveo, sve laži i ciljanu satanizaciju.

Dodao je i da prebacivanje krivice na voditeljku „neće abolirati nalogodavca ove kampanje, Aleksandra Vučića, koji je na istoj televiziji i sam sve to najavio, jer sam prvi ukazao na fantomske birače i nagovestio izbornu prevaru koja se spremala“.

„Džaba im ovaj loš krizni menadžment i ovo teledirigovano izvinjenje sa Andrićevog venca – odgovaraće za sve laži i spinove, naravno, ne samo u mom slučaju, jer sam samo jedan u nizu onih koje je trebalo ućutkati. Bliži se vreme kada će ovaj rozikasti repetitor mržnje i nasilja morati da bude ugašen po zakonu“, zaključio je Miketić.

Funkcioner stranke Zajedno ranije je rekao da je tužio televiziju Pink, kao i da će tužiti i Hepi, Informer i Alo.

Podsetimo, početkom decembra, u jeku izborne kampanje, u programu TV Pinka koji vodi Jovana Jeremić pušten je privatni snimak Miketića, koji je prethodno objavljen na društvenim mrežama, delimično zatamnjen, zbog čega je i REM pokrenuo postupak protiv ove televizije.

Miketić, funkcioner stranke Zajedno, i 20. od 110 kandidata za odbornike liste SPN, nakon toga se povukao iz kampanje, ali ne i sa liste kandidata, jer je ona već bila zaključena.

Izvor: Nova.rs, Danas, N1 Beograd