Dragan Kobiljski o ocu Koste Kecmanovića: "Vladimir Kecmanović je stvorio najvećeg zločinca dečaka u istoriji"


Odbojkaški trener Dragan Kobiljski svedočio je pred Višim sudom u Beogradu o bolu i patnji sa kojim se nosi od 3. maja zbog gubitka ćerke Eme.

Bol koji ga parališe da normalno živi dalje jednako oseća i njegova supruga Nina i ona je u svom svedočenju pre Dragana nastavila da opisuje najteža osećanja sa kojima jedna majka može da se nosi.

- Mene uznemirava što čovek koji je stvorio najvećeg zločinca u tom uzrastu kaže da njega mogu da razapinju, ali da mu porodicu ne diraju. A šta je sa našim porodicama!? On je pobio Eminu decu, moje unučiće, ali i Emine unučiće, pobio je decu sve ubijene dece i njihove potomke. Uništio je na 1000 svetova. Mene zabrinjava mogućnost da porodica Kecmanović bude na slobodi jer sam siguran da se ambijent u kojem žive neće promeniti - rekao je Kobiljski u potresnom svedočenju.

Podsetimo, ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.