Objavljene nove poruke, Turudić i sinoć lagao: Josipu Rimac pozivao je i u svoj stanU ponedjeljak kasno poslijepodne objavljen je još jedan set poruka koje su izmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Pleslić (ex Rimac). Objavio ih je portal 24sata, a važne su zato što dokazuju da ni u nedjelju, u razgovoru za Hinu te kasnije gostujući u Dnevniku Nove TV, Turudić nije govorio istinu.

Tada je komentirao dopisivanje koje je objavio Jutarnji list, uporno i dalje tvrdeći da nisu prijatelji te da je na saborskom odboru govorio istinu. Na pitanje kako bi opisao svoj odnos s Josipom Rimac, kazao je kako su bili dobri, ali ništa posebno. “Naravno da nismo prijatelji”, izjavio je za Hinu, dok je navečer na dnevniku ponavljao kako su samo poznanici.

I to je najveći problem u ovoj aferi: tijekom kandidacijskog postupka za izbor čelnika DORH-a, Turudić je u najvišoj državnoj instituciji – Saboru – zastupnicima tvrdio kako je njegov odnos s Rimac površan te da ju je samo jednom primio na Županijskom sudu.

Dođi k meni, sam sam’

Portal 24sata sada je objavio poruke koje su izmjenjivali 27. svibnja 2018. oko 17:30. Turudić je tada poslao poruku Rimac i pozvao je na kavu, predloživši da može doći i k njemu doma. “Dođi k meni, sam sam” napisao je, šaljući joj lokaciju stana.

„Ajde negdi bliže gradu“, odgovorila je na to Rimac. Komunikacija se potom prekida oko 21:40 sati. Nastavlja se tek ujutro oko 06:30 sati. „Krepo mi je mobitel, sorry!“, napisao je Turudić Josipi Rimac.

„Ma da...“, odgovara mu ona, na što Turudić poručuje: „Šteta“, a Rimac se slaže s njim. „Da... A ja čekala sve do sada. Mogu sad ić’ leć“, piše mu u 06:35 sati. Turudić joj na to odgovara: „Ha ha. Idem u Slavoniju, javim se drugi tjedan lipa“, na što mu ona poručuje: „Polakooo.“ Razgovor završava Turudićevom porukom: „Pusaa“.

Izvor: Telegram.hr