Dragan Jovanović o slučaju svoje ćerke i Lečića: Ponosan sam što ima integritet na svoga tajuGlumac Dragan Gagi Jovanović kaže da je istovremeno šokiran i tužan, ali i ponosan na svoju ćerku Anđelu, koju je tužio kolega Branislav Lečić pošto je odbila da glumi s njim u istoj sceni u seriji "Radio Mileva".

„Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu… šta da kažem?… Šokiran sam i tužan u isto vreme… Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav“, rekao je Dragan Jovanović za „Blic“.

On se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za 6. mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

„Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila“, dodao je on.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni. Glumica je odbila da glumi s njim zbog, kako je navela, negativnog iskustva koje je imala s njim u prošlosti, ali i iz principa zbog optužbi za silovanje koje su koleginice protiv njega iznele.

Lečić je tužio Anđelu Jovanović, zahtevajući odštetu od 300.000 dinara pošto mu je otkazan angažman u pomenutoj seriji zbog njene reakcije.

Izvor: Blic, N1