Zoran Kostić Cane napustio "Utisak nedelje" posle rasprave sa Oljom Bećković


Rok muzičar i frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane napustio je emisiju "Utisak nedelje", nakon kratke rasprave sa autorkom i voditeljkom Oljom Bećković. 

Do napuštanja emisije došlo je posle verbalne razmene, u kojoj su, između ostalog, pomenuti aparati za slušanje i titlovanje.

"Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik, autor knjige "Ukrštene reči" koju takođe ne prodajem večeras, ali sam je kupila da bih se setila ko je Cane, ko sam ja i ko bih volela da budemo. Hvala što ste došli večeras iako me ne čujete", rekla je Bećković u uvodnom predstavljanju Kostića kao gosta emisije.

"Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju", odgovorio je Kostić.

"Da, pričamo u poverenju", rekla je Bećković.

"Ne znam, ali može da se titluje", nastavio je muzičar.

"A možda da se vi premestite ovde ili da kupite onaj aparat za slušanje", poručila je autorka "Utiska nedelje".

"Ajde da pričamo normalno, naprežeš me već", rekao je Cane.

"Da pričamo normalno, to znači da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala vam, vidimo se ubrzo", završila je Bećković.

U tom trenutku puštene su reklame, nakon kojih su u studiju ostala dva gosta – profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Filip Ejdus i novinar i publicista Petar Janjatović, a Bećković je saopštila:  

"Zoran Kostić Cane je napustio emisiju, naiskrenije ne znam zašto je otišao i mislim da će biti prilike da vam on odgovori na to pitanje".

Izvor: NIN