„Hvala Beograde“: Ramštajn održao koncert za pamćenje na UšćuRamštajn, najveći live bend današnjice, napravio je spektakl na Ušću za desetine hiljada fanova. Popularni nemački sastav jedinstvenog muzičkog i vizuelnog stila, održao je veliki koncert u Beogradu u okviru svoje Stadion turneje povodom 30 godina benda, prenosi Nova.rs.

Publika je sa ovacijama dočekala popularni nemački sastav, a na početku koncerta scenaki efekti i prvi tonovi podigli su sve.

Bina je postala fuzija metala i vatre, eksplozivni nastupi su podigli publiku koja je uglas pevala numere zajedno sa bendom. Nizali su se hitovi Ramm, Keine Lust, Sehnsucht, Asche zu Asche, Mein Herz brennt, Zeit, Deutschland, Sonne.

Od prvih rifova publika je uživala u energičnim i efektnim nastupima, a kako su se nizali hitovi tako se stvorila uzavrela atmosfera među vernim fanovima benda iz celog sveta.

Ramštajn je posebno „zapalio“ publiku planetarnim hitom „Du hast“, kada je već na prve tonove nastalo ludilo u publici. Pesmu je pratio vatreni spektakl koji je doveo atmosferu do usijanja.

Na samom kraju koncerta Til Lindeman zahvalio se publici na srpskom.

„Hvala, Beograde“, rekao je frontmen Ramštajna, a onda se zahvalio i na engleskom, nemačkom i ruskom jeziku.

Ramštajn, bend koji se davno izdvojio provokativnim temama koje obrađuju u pesmama, bogatom simbolikom iz folklora, književnosti i drugih svera života, hrabrim vizuelnim efektima i konceptima nastupa, neprevaziđenom pirotehnikom, specifičnim industrial metal zvukom, već treći put nastupa u Beogradu, a zbog velike zainteresovanosti u Beogradu će održati dva koncerta u okviru svoje Stadion turneje kojom obeležavaju tri decenije postojanja.

Izvor: N1, Nova.rs