„Ne biste vi razumeli, to je balkanska stvar“: Baby Lasagna nahvalio Teya DoruOd samog početka takmičenja Baby Lasagna i Teya Dora imaju odličan odnos, ali ovim rečima nas je hrvatski predstavnik sve kupio.

U utorak je održano prvo polufinalno veče Pesme Evrovizije, nakon kog smo saznali da se u finale prestižnog muzičkog takmičenja plasirala srpska predstavnica Teya Dora s numerom „Ramonda“.

U finale idu i naše komšije, a predstavnik Hrvatske Baby Lasagna je u jednom intervju nahvalio srpsku predstavnicu i na najlepši mogući način opisao njihov odnos, piše City Magazin.

„To je balkanska stvar, ne znam da li ćete razumeti, ali kada se vidiš s nekim i pozdravljaš fin si – Zdravo, kako si… kada je Teya Dora u pitanju to je samo ‘E, šta ima’. Ona je neverovatna umetnica, ne znam da li ste slušali druge pesme, ona i repuje…“, pričao je Bejbi Lazanja u intervjuu, da bi potom otkrio i šta misli o pesmi „Ramonda“.

„Non-stop je pevamo, moramo da prestanemo, uvek nam je u glavama“, dodao je.

Podsetimo, Teya Dora je nakon poslednje probe pred polufinale proslavila rođendan u Malmeu.

Na proslavi su se okupile delegacije Srbije i Hrvatske sa gostima, a na žurku su Baby Lasagna i Teya Dora došli zajedno.

Izvor: City Magazine, N1