Grbić Ikodinoviću: Gov*a razbijaju narod da njime upravljajuVladimir Grbić, proslavljeni odbojkaš, odgovorio je na Tviteru Danilu Ikodinoviću koji je prethodno konstatovao da je ispao pi*da kad je u prošlosti podržao listu Aleksandra Vučića, verujući da je tako kupio mir.

“Brate, ne kupuješ mir. Njega imaš u sebi radeći po principima u koje veruješ. Daješ primer. Tiho nenametljivo i dostojanstveno. Svetski prvak ne može i ne sme da podrži bilo koga jer on ginuo za CEO SVOJ NAROD. Govna razbijaju narod da njime upravljaju. Veličine ga vode primerom”, napisao je Grbić u odgovoru Ikodinoviću i potom dodao:

“Dača je moj drug i brat i on zna šta ja mislim o njemu i koliko ga volim jer je takav kakav jeste. I moj komentar nije negativan već pozitivan. Samo ne smemo da dozvolimo da izgubimo sebe… Nikad… Zbog svih onih koji nas gledaju”.

Podsetimo, Ikodinović je prethodno na Tviteru napisao:

“Krvavo sam se za*ebao sa listom jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao sam pi*da. Da, baš pi*da. Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred jer nazad neću i ne mogu. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići jer kičmu imam”. 

Izvor: Nova.rs