Tepić o Vučiću: Pogledom kaže “pusti nas na miru da krademo”Reagujući na gostovanje Aleksandra Vučića na televiziji Pink, potpredsednica Stranke slobode i pravde i bivša narodna poslanica Marinika Tepić, istakla je da je prvi čovek države 12 minuta govorio o njenoj tvrdnji kako je "Telekom najveća kasa SNS", te da je pogledom poručivao "pusti nas da krademo na miru".

“Dvanaest minuta mi je Vučić odgovarao na naslovnu “Danas”-a, da je Telekom najveća SNS kasa koju očerupaše partija i bratija: Neću da joj izgovaram ime, ali ta Marinika…‬ Optužio mene za razaranje i Telekoma i namenske, zapravo sipao pogledom munje – ‬ pusti nas da na miru krademo”, napisala je Tepić na društvenim mrežama.

U izjavi za Nova.rs, Tepić je istakla da na predstojećoj konferenciji za medije Telekoma očekuje objašnjenje na koji način ih je šarmirao vlasnik Kurira Igor Žeželj, za koga, kako kaže, postoje sve indicije da je državnim novcem iz Telekoma kupio taj dnevni list.

“Volela bih da čujem čime ih je sarmirao Željko Joksimović i Manja Grčić, koji će biti suvlasnici nove tri kablovske televizije. Kako je sam Joksimović izjavio, isto preko Telekoma i našim novcem. Koji su to kriterijumi na osnovu kojih SNS uprava Telekoma čašćava tabloide, privatne kablovske i ko zna koga i šta još? E to oni da odgovore, a ne da lažu da je vrednost Telekoma 4 milijarde evra – al’ za tri godine, možda. Dok su ga sada doveli u predstečajno stanje”, kazala je Tepić za naš portal.

Izvor: Nova.rs