Karapandža Predojeviću: Zamisli da te nevinog stave u zatvor



Otpuštanje Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa televizije Prva, zbog, kako je naveo menadžment ove televizije, nepoštovanja radnih obaveza, danima intrigira javnost u Srbiji. Predojević je za jedan beogradski tabloid izjavio "da je strašno ostati bez posla u 49. godini", na šta je reagovao profesor Raša Karapandža, šef Katedre za finansije na EBS Univerzitetu u Vizbadenu.

Naime, Karapandža je na pomenute reči Srđana Predojevića, na svom zvaničnom Tviter nalogu napisao voditelju da zamisli kako bi bilo da ga pored otkaza stave nevinog u zatvor, kao uzbunjivača Aleksandra Obradovića.

Profesor Karapandža je dodao i da, Jovana i Srđana nikada nisu pomenuli Obradovića u jutarnjem programu.

“A zamisli da pored otkaza, da te stave nevinog u zatvor kao Aleksandra Obradovića? – To je onaj koga ti i Jovana ni jednom niste pomenuli u jutarnjem programu, a čiji je jedini greh što je javnost upoznao sa krađom i švercom oružja Vučićevog ministra i njegove porodice”, napisao je Raša Karapandža.

Korisnici Tvitera složili su se sa rečima Raše Karapandže, a pojedini su dodali “da je grozan osećaj kad mečka zaigra pred tvojim vratima”.

Podsetimo, profesor Karapandža je još u julu 2014. godine pokazao crno na belo da je Siniša Mali prepisao bar jednu trećinu svog doktorata, i tako dokazao da se radi o plagijatu.

Univerzitet u Beogradu, nakon više od pet godine, u novembru 2019. zvanično je utvrdio da je ministar finansija Siniša Mali prepisivao prilikom izrade svoje doktorske disertacije koju je odbranio na Fakultetu organizacionih 2013. godine.

Izvor: Nova.rs