NJUZ.net: Ministarstvo kulture saopštilo da svi mogu da im popušePrenosimo sa satiričnog portala Njuz.net

BEOGRAD, 19. oktobar 2020, (Njuz) – Ministarstvo kulture i informisanja izdalo je danas novo saopštenje u kojem se navodi da svi mogu da im popuše.

U saopštenju stoji da ministarstvo poštuje svačije pravo na drugačije mišljenje, ali da svako ko se ne slaže sa stavovima ministarstva slobodno može da ga duva.

Ministar Vladan Vukosavljević kaže da je saopštenje posledica sramotne hajke koja se u javnosti vodi protiv ministarstva.

– U nedostatku bilo kakvih argumenata pojedini nesrećnici se na krajnje nekulturan i neprimeren način izražavaju ovom ministarstvu. Da stvar bude još gora uporište pronalaze u jednom delu javnosti i zbog toga smo prinuđeni da zaštitimo sebe tako što ćemo svim tim maloumnicima poručiti da nam lepo popuše – objasnio je Vukosavljević.

– Ministarstvo poštuje pravo na slobodno izražavanje, ali to ne znači da treba da trpimo budale. Krajnje je vreme da se stane na put štetočinama i prostacima bez trunke morala koji svoj položaj koriste da se na najprimitivniji način izražavaju o radu ministarstva. Njihovi postupci najviše govore o njihovom vaspitanju i mogu da se nose u tri lepe – dodao je ministar.

On je naglasio i da je stav ministarstva da svi oni kojima smeta ovakvo saopštenje mogu kolektivno da im se napasu muda.

Soko Sokolović
Njuz.net