Pink ponižava MUP: Auto im u Zadruzi, a Kristijan policajacMinistarstvo unutrašnjih poslova ustupilo je službeni auto za potrebe rijaliti programa "Zadruga", pa se nekadašnji osuđenik Kristijan Golubović našao, ni manje ni više - u ulozi policajca.

Naime, u rijaliti programu “Zadruga” koji se emituje na televiziji “Pink”, učesnici su koristili službeni auto policije.

Građani su burno reagovali na ovo dešavanje, a neki od komentara na Jutjubu bili su: “Je l’ ovo došli po sina Željka Mitrovića?”, “Evo za koga radi narodna policija…Fuj”, “Kiki ne ume da uđe na prednja vrata policijskog auta, navikao na zadnja samo”.

Ni korisnici Tvitera nisu ostali nemi na pomenuti događaj.

“Izuzetno je tužno što država Srbije i policija moraju da trpe ponižavanje da se njihovi automobili koriste u cirkuzantskim igrarijama”, naveo je jedan od korisnika Tvitera.

Dodao je i da je sve ovo urađeno na dan kada je sin vlasnika televizije “Pink” Željka Mitrovića, osuđen na 11 meseci kućnog pritvora za “lansiranje devojčice 29 metara svojim BMW džipom”.

“Ova država je ruglo, i nadam se da neće još dugo vremena proći kada će opet biti ponosna”, naveo je on.

“Kako se osećaju pripadnici MUP-a Srbije dok gledaju kako u rijaliti programu osobe sumnjivog morala od kojih jedan osuđivan kriminalac koriste njihov službeni auto? Da li je ozbiljna država koja dopušta da se njeni organi kao što je policija a pre toga vojska ovako degradiraju?”, još jedan je od komentara na Tviteru.

Izvor: Nova.rs