Žaklini Tatalović stižu jezive pretnje: Znam šta će da ti urade"Onaj ko sada udari po meni samo zato što radim svoj posao, razotkriće se kao onaj koji mi preti i šalje ovakve gnusne poruke", govori Tatalović za Nova.rs.

Kontinuirani napadi i pretnje novinarki N1 Žaklini Tatalović ne prestaju. Tokom prethodnih dana, a nakon postavljenog pitanja na konferenciji za medije predsednika Srbije, novinarka je dobila nekoliko poruka sa lažnih naloga na društvenim mrežama. Sve su iste sadržine – „znam šta će da ti urade.“

Ovakve jezive pretnje, smatra Tatalović, služe da je zastraše i za Novu.rs kaže da se to ne dešava prvi put. “Prvi put se desava na ovakav način da se neko javlja da će mi pomoći jer zna kako navodi sve o meni i ko će mi šta uraditi.”

Jednu od prepiski je objavila na svom Tviter nalogu, pošto su građani upravo za to pitanje najviše glasali u emisiji Utisak nedelje.

„Ovo se dešava posle postavljanja tog jednog pitanja…“, napisala je ona na Tviteru, zajedno sa skrinšotom poruka koje je dobila na Instagramu.

„Slušaj me dobro, sve ću ti poslati šta imam o tebi, reći ću ti šta i ko hoće da ti radi“, „Sve ću ti reći koja osoba šta i hoće da ti radi, a da me gledaš na Vajberu, kunem ti se sve imam o tebi“, „Jesi li tu“, „Reci hoćeš tako i sve ću ti reći“, glase poruke koje je dobila.

Ovo nije prvi put da je Tatalović izložena pretnjama putem društvenih mreža.

Strah je prevazišla kada je otišla sa Prve televizije, sada, kako kaže za Nova.rs, ostaje da sačeka i vidi ko će prvi udariti po njoj i na taj način se razotkriti da joj šalje anonimne pretnje.

Izvor: Nova.rs