Bivši obaveštajac slučajno na TV odrukao kako se zapošljava preko SNS vezaBivši obaveštajac Službe državne bezbednosti (DB) Božidar Spasić gostovao je u emisiji Hit tvit na TV Pink gde je objašnjavao da je siguran put do zaposlenja u Srbiji ceduljica sa potpisom predsednika Aleksandra Vučića, prenosi portal Nova.rs.

Pored njega, u istoj emisiji je gost bio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Kada je Spasić mislio da je pauza za reklamu i da se u tim momentima razgovor ne prenosi uživo, on je krenuo da priča o tome da ga mnogi pitaju za pomoć u traženju, te je istovremeno otkrio i kakvu ulogu igra predsednik države u tom procesu.

„Jedan je jurio mene, Božo zaposli me u nekoj bolnici da budem neki radiolog. Ma, rekoh ne mogu ja to. Idem ja kod Vučića. I ja se mislim kako ćeš ti kod Vučića, ovamo-onamo. Ne prođe godinu dana, kaže ja radim kao radiolog, dobio sam ceduljicu, potpisao mi predsednik, kaže, da me prime na posao. Dakle, to je ta komunikacija poverenja“, rekao je bivši pripadnik DB-a.

Izvor: Nova.rs