Vučić opet prozvao Mariniku, ona odgovara: Promenite lekara



Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na lokalnoj niškoj televiziji "Bel ami" uputio je potpredsednici Stranke slobode i pravde Marini Tepić "savet", poručivši joj da se ne vozi poršeom ako se bavi politikom, jer tako pokazuje da je bahata. Tepić mu je uzvratila besplatnim savetom da - "promeni lekara".

Vučić je tokom gostovanja u Nišu komentarisao zamerke dela opozicije i medija što je tokom posete Kladovu zvao ministra finansija Sinišu Malog i tražio devet miliona evra za izgradnju puta između Donjeg Milanovca i Golupca.

„Zameraju mi što sam zvao Sinišu Malog za devet miliona za puteve. Pa šta da radim, da tražim pare za sebe?“, rekao je Vučić, dodajući da se on ne vozi u „poršeu“.

„Ja ne bih seo u porše”, rekao je on aludirajući na izmišljenu priču o sada već čuvenom automobilu koju su pojedini mediji lansirali o tome kako je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepič u Valjevo, na skup SSP, došla skupocenim vozilom, čija je cena preko 150.000 evra.

Vučić je istakao da nema problem kada privatnici voze “porše”, već kada to rade političari.

„Što se voziš u poršeu? Što se neko vozi u poršeu? Kaže, nije moj. A što se voziš? To možeš ako si privatnik, ali ako se baviš politikom, nemoj jer time pokazuješ bahatost“, „posavetovao“ je Vučić Mariniku.

Ubrzo se oglasila potpredsednisa SSP i na Tviteru napisala:

„Evo i mog besplatnog saveta za Aleksandra Vučića: Promenite lekara!“, napisala je Tepić .

Podsetimo, pre nekoliko dana pojedini mediji krenuli su orkestrirano da napadaju potpredsednicu SSP Mariniku Tepić da je na skup stranke u Valjevu došla u svom poršeu od 155.000 evra.

Nakon toga, oglasila se Marinika Tepić, kao i predsednik SSP Dragan Đilas koji je naveo da je reč o „izmišljotini koja je školski primer“ kako to radi ova vlast.

„Mariniki ipak ostaje ‘polo’, jer ‘porše’ pripada ozbiljnoj građevinskoj kompaniji iz Beograda, čiji su vlasnici iz Valjeva. Izmišljotina o ‘poršeu’ je školski primer kako se organizuje kampanja laži i hajka na ljude koji izluđuju Vučića“, naveo je Đilas na Tviteru.

Marinika Tepić je za Nova.rs rekla da vozi polovni „polo“ i da je jako zadovoljna njime.

Izvor: Nova.rs