JELENA OBUĆINA: Zbunjeni smo – iste automobile vozi šef države, BIA i batinaš iz Šapca



"Dobro veče. Vlast je uznemirena. Iako nastavlja sa redovnim aktivnostima, drugi dan, u šestoj brzini pere fleke i menja teze" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Al’ nije dobar prašak koji koriste. Vučić kaže: bager je vozio po Ustavu. Ana zna tačno – 2,3 kilometra na sat. Takoreći neprimetno, tiho, kroz ljude, ka rođendanu. Gradonačelnik Šapca tvrdi – njegova škoda nije vožena, i garantuje sve službene bile su parkirane. I sad smo zbunjeni – iste automobile vozi šef države i BIA i batinaš iz Šapca. Možda da tražimo da im kupe neke druge, da razlikujemo. Ili da usvojimo kao stvar opšte kulture – batinaši voze škode.

Mada, teza vlasti je da je batinaš došao pešice i pretukao vozača bagera, drugog nasilja nije bilo, ni težih povreda. Platio ga je Zelenović, a iza svega je 25.000 dolara Rok Felera. Za dan u sva usta vlasti ušli su strašni ekstremni levičari, gori od žutih. ‘Ovo čak ni Đilas ne bi radio’, kaže Vučić. ‘Ovi su neki mnogo gori’. Jesu. Ovi su besni, obespravljeni i straha oslobođeni građani. Kratko: narod koji ga neće“ završila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs