Radikalka prešla u SNS: Nataša Jovanović otišla kod Vučića



Ono o čemu je Direktno.rs pisao još u avgustu ovih dana je dobilo potvrdu. Nataša Jovanović, bivša uzdanica Srpske radikalne stranke, prešla je u redove Srpske napredne stranke, svoje prirodno okruženje, što je ona i potvrdila za portal ucentar.rs. 

Nataša Jovanović je istakla da je od skoro članica SNS, ali da nema nikakvu funkciju u ovoj stranci.

- Sa ponosom kažem da sam član SNS i da mi taj status odgovara. Sva svoja znanja iskustvo, uložiću u predstojeću pobedu SNS na izborima u aprilu naredne godine - rekla je Nataša Jovanović za ucentar.rs i dodala:

- Verujem u pobedu i politiku svoje nove stranke vidim kao jedini ispravan put Srbije u stabilnost i prosperitet.

Da podsetimo, Nataša Jovanović je krajem jula ove godine potvrdila da više nije član Srpske radikalne stranke.

- Da, podnela sam ostavku na članstvo i funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci. To nije od juče, ima tome izvesno vreme. Lični razlozi su u pitanju. Nisam htela da izlazim u medije, ali vi novinari ste saznali. Ponovo kažem, lični razlozi su u pitanju - rekla je ona.

Nataša Jovanović je šest puta birana za narodnu poslanicu Skupštine Srbije, bila je potpredsednica srpskog parlamenta, članica stalne delegacije Narodne Skupštine pri parlamentarnoj skupštini NATO, poslanica u Saveznoj skupštini, članica delegacije Srbije u Savetu Evrope, članica Odbora za odbranu i bezbednost, Odbora za inostrane poslove i Odbora za trgovinu i turizam Skupštine Srbije. Jovanović je bila generalni sekretar SRS i predsednica Okružnog odbora SRS za Šumadiju.

Izvor: Direktno.rs