Sendvič viri iz džepa dok ide u Arenu na SNS skup



Blokadu saobraćajnica u Srbiji obeležili su višestruki incidenti i sukobi na različitim lokacijima u zemlji, a u moru potresnih scena izdvojio se i jedan snimak koji sasvim surovo pokazuje ono što mnogima od nas godinama nije jasno – kako funkcioniše um i kako u suživotu opstaju kontradiktorni stavovi prosečnog glasača Srpske napredne stranke.

Svi do jednog se kunu u predsednika Aleksandra Vučića i njegovo poštenje, dok se vrlo često slažu kako su oko njega banditi i lopovi koji kradu i otimaju pare iz budžeta. Za sitne privilegije, nesvesni svog unakaženog dostojanstva godinama održavaju aktuelni režim u poziciji da truje i zavađuje sopstveni narod. Dok se vrši veleizdaja svih nacionalnih interesa, istovremeno optužuju sve kritičare da su strani plaćenici koji samo žele da se dokopaju vlasti kako bi mogli ponovo da kradu i pljačkaju narodne pare.

Ljudi koji ne vide dalje od sopstvenog nosa verujući u takvu retoriku došli su juče autobusima u Beograd kako bi se poslala slika da je narod uz Vučića. To pre svega ni matematički nije istina.

Šaleći se na svoj račun da „pošten svet jede sendviče“, Vučić i njegovi prvi pratioci hrane svoje barjaktare upravo ovakvim lanč paketima koji, kao i u ovom slučaju, vire čak i iz džepova. 

Treba li išta dodati, bilo kakav komentar, nakon ovoga?