Koji su Vesićevi zahtevi, pa blokira Beograd? Zna li se šta...



Nakon što od jutros u Beogradu vlada potpuni haos na ulicama, zbog nesposobnosti gradske vlasti da se izbori sa snegom, što je izazvalo blokadu saobraćaja i otežanu pokretljivost ljudi, javnost se pita koji su zahtevi Gorana Vesića i zašto blokira glavni grad.

- Koji su Vesićevi zahtevi, zašto blokira Beograd - pita Mihailo Stojković.

Postoji više opcija kao odgovor na postavljeno pitanje. Najprihvatljivija je ona da je, zapravo, Dragan Đilas za sve kriv, te da je on preko svojih veza u inostranstvu sredio da nam pošalju sneg usred decembra, kako bi zaustavio dalji put Srbije u svetlu budućnost.

Drugi mogući odgovor je da je ponestalo bagera, pošto je većina otpremljena po gradovima Srbije da se gazi narod. 

Sećamo se da je Vučić pre nekoliko godina angažovao primaoce socijalne pomoći da čiste sneg, a njegov sluga Vulin to opravdavao rečima da se socijala mora zaslužiti, pa su tako ove godine lopate mogle biti podeljene naprednjačkim batinašima, recimo čekićarima iz Šapca. Time bi dokazali koliko im je Srbija na srcu. No, oni imaju sada previše posla, zauzeti su.

Sneg je, kako se može čuti, već očišćen na Zlatiboru, ali pod Vesićem je to u Beogradu nemoguća misija.

Pretpostavljamo da će Vesić uskoro i izaći sa zahtevima, tražeći ostavku Đilasa u zamenu za odblokiranje Beograda. Budete li zakerali, proširiće listu i za Lutovca i Jeremića.

Živeli!

Izvor: Direktno.rs