Hit izjava besnog građanina najbolje dočarava saobraćaj u zavejanom Beogradu



Sneg u decembru je, kao po običaju, iznenadio putare - posebno u srpskoj prestonici. Uprkos najavama da će sneg u Beogradu biti spremno dočekan od strane nadležnih službi, iskustvo jednog građanina pokazuje da je kretanje po gradu bilo prava agonija.

Gospodin koji je čekao prevoz kod Beogradskog sajma je za „Probudi se“ opisao šta mu se dogodilo od kada je ujutru krenuo na posao u zavejanom Beogradu.

Beograđanin u 30 sekundi rekao sve što ima da se kaže o snežnom kolapsu

„Jutros sam od pola osam skoro 45 minuta čekao prevoz u Kirovljevoj ulici, da bih došao do kancelarije. Naišao je jedan autobus 85, da posle toga više od pola sata nije bilo nijednog. Vozilo za čišćenje snega nisam video. Otišao sam nekako do kancelarije, odradio posao, vratio se na polaznu stanicu prekoputa policije, čekao skoro 40 minuta vozilo i došao ovde, stojim više od pola sata i nijednog vozila nema. Sramota!“ rekao je za TV Nova S vidno iznerviran građanin.

Posebno ga ljuti to što se stalno priča o tehnološki naprednoj budućnosti, dok se u Beogradu i dalje mučimo sa starim problemima.

„Dvadeset prvi vek je, pričamo o letećim automobilima, a nemamo vozilo da pruži elementarnu pomoć građanima, da možete da odete na posao i da se vratite“, ukazao je gospodin.

Najzad, nije odoleo da ne upotrebi i malo sarkazma.

„Ko očekuje sneg 12. decembra? Bože moj! Sneg pada u julu! Jun i jul su vreme za padavine! Kao građanin ja sam očajan“, zaključio je Beograđanin.

Izvor: Nova.rs