Mladić se javio Nova.rs s pričom kako je iščupao kablove RTS dok je Vučić pričao



RTS je obavestio javnost da je u toku prenosa obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, došlo do kratkog prekida signala, koji je, kako navode, izazvala za sada neimenovana osoba, namernim izvlačenjem strujnih kablova iz vozila za satelitsko emitovanje. Anonimni čupač kablova se javio portalu Nova.rs.

On je naveo da mu je palo na pamet da izvuče kablove reportažnog vozila Pinka, jer mu je usput bilo Predsedništvo. „Bukvalno mi je u glavi bilo to je dobar trenutak bar malo samo da ih nerviram i da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi“, rekao je on za Nova.rs. Kaže da je naišao na dva kombija. „Pored Pinkovog, tu je bilo i vozilo naše drage nam okupirane i praktično privatizovane Radio-televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS-a i uradio istu stvar“, rekao je ovom portalu.

Kako je naveo, posle sat vremena je tek video koje su razmere njegovog čina, kao i da je s „velikim osmehom na licu legao da spava“.

Izvor: Nova.rs, N1 Beograd