JELENA OBUĆINA - Nije Vesić džabe na Tik Toku poslednji put pevao „Bad romance“Predsednik je brzim vozom otišao na instagram. U virtuelnom svetu šalje poruke o ljubavi i radu. U realnom, sluša preporuke Šešelja dan četvrti - da se ne pojavljuje, da ne ide u Brisel i da se nikako ne kreće dva puta istom trasom" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Zato je u Brisel išla premijerka, da tamo kaže da se Srbija ka Uniji kreće brže od ružičastog brzog voza. I da su zlonamerni svi koji pitaju da li je bezbedna zemlja jer joj je predsednik ugrožen.

Zato je na RTS išao Mali, da objasni da se sa 100 evra kupuje lepa atmosfera među mladima. A oni će pare potrošiti na kriptovalute ili patike. Nije bilo opozicije u studiju da mu odgovori, jer tu se ne ubraja mlađi Šešelj. Mali je dakle morao biti sačuvan, ali Vesić opet nije.

Predsednikovom poslednjom trasom, put Pinka, zato je išao Šapić, da objavi svoju kandidaturu za gradonačelnika. Tablete, lego i pokretnu kancelariju svi su zaboravili. Nije Vesić džabe na Tik Toku poslednji put pevao Bad romance“ završila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs