JELENA OBUĆINA: ''Dobro veče pacovčići'' – fer rečnik SNS u kampanji za novu turu vlastiJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče, pacovčići! Nemojte da Vam je neprijatno. To je normalan, fer rečnik Srpske napredne stranke, u fer kampanji, za novu turu vlasti. Doduše malo oplemenjenije 'lažljivi pacovčić'", počela je emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„Tako Sava Manojlovića naziva Vladanka, glavni slovoslagač Vučićevih misli u stranci, a on čak nije ni opozicija. Jer ona brani šefa – od Save koji donosi pištaljke i vuvuzele, pa on mora da bezi po ćoškovima Predsedništva da bi mogao mirno da smišlja nova obećanja. Tako, kad je masi u Merošini obećao da neće biti gladi i NATO-a, ispraćen je ovacijama na put ka mrtvom a tako živahnom Tanjugu, da tamo obeća još – sve što može besplatno. Lekove sigurno, a možda i vrtiće, a možda i jaslice. Ali zašto tu stati? Možda vam na kuću donese i besplatan ručak i pelene za novorođenče. Probajte, možda već funkcioniše SNS brza dostava – zovite, naručite do 3. aprila možda i dobijete. Posle ne, posle uzimaju. Doduše probali su poljoprivrednici. Niko im se ne javlja, pa će u četvrtak traktori na ulice. Neće obećanja, neće ništa besplatno, samo neće da im deru kožu. Sledi njihova borba protiv glodara budžeta! Počeo je Pregled dana“, završila je uvod Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs