JELENA OBUĆINA - Nasilje i bahatost se neguju, putevi i pruge nude kao zamena za institucijeJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Ne tražite valjda mane opoziciji. To je em lak, em jalov posao, pred izbore. Imaju ih milion", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Ima i mrtvih epiteta da ih dobro opišu. Ako se promene i dogode, dogodiće se manje zahvaljujući, više uprkos njima. Ali, alternativa su samo laži. Na njima se došlo na vlast, na njima se vlast održava.

Nasilje, bahatost i poltronstvo se neguju, putevi i pruge nude nam se kao zamena za institucije, prosečne plate nude nam kao trampu za slobodu. Izbori su brzo. Kampanja će i bukvalno utihnuti za dva dana. Da li su kandidati dovoljno bliski vašim uverenjima – dovoljno određeni prema budućnosti ili prošlosti – cenite – pa glasajte. Ali nemojte da vas mrzi 3. aprila. Biće kiše, možda i snega. Sitnica spram odustajanja od svoje pobune. Ili, možda volite da vam se smeju u lice. Onda ništa… Počeo je Pregled dana“ zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs