JELENA OBUĆINA - Putinov eksponent pitao je gazdaricu odakle vam Tanjug i izbačen je iz studijaJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Počelo je da pršti i na kablu. Sa dva pola nebitnosti ukršteni posle doručka Čanak I Đorđević verglali su očekivano i popunjavali prazninu", rekla je Jelena Obućina na početku emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Ni jedan ni drugi , ne idu na izbore, ne kandiduju se ni za šta. Odgovornost nula. Ali Amerikanac i Rus – bez konflikta. Tek na pomen vođe prekid filma.

Putinov eksponent pitao je gazdaricu odakle vam Tanjug? I ubrzo je izbačen iz studija. Biće interesantno kad počnu da dolaze oni koji izlaze na izbore. Jer evo, Tepić pita, zašto svaka novorođena beba duguje 8.000 evra, Obradović zašto porodilišta nisu kao hoteli od pet zvazdica, Ćuta opet čupa cevi na Staroj planini. Tako je i počelo.

A polako se pojavljuje i kampanja na mrežama, samo na RTS-u sterilno. Reč na reč. Dobro. Šta možemo osim da biramo tv kanal ? Pa, da biramo, bolje. Nemojte da vas mrzi trećeg aprila. Počeo je Pregled dana", zaključila je Obućina. 

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs