JELENA OBUĆINA: Daleko je mart – do tad ko živ, ko mrtav, ko u vezi, ko u kombinacijiJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Predsednik je Đilasu rekao da! Sve neodoljivo podseća na onu reklamu 'dvoje su se tako smuvali'. Sećate se, ticala se tv pričaonice. Reklama doduše ima nastavak  'četvorka je super'. Samo se sad ne zna ko bi bili - treći i četvrti", počela je večeras emisiju "Pregled dana" na NewsMax Adria Jelena Obućina.

„Vuk neće, Ćuta neće, Lutovac se nećka – desničari neće nipošto. Ali, daleko je mart. Do tad ko živ, ko mrtav, ko u vezi, ko u kombinaciji. Predsednik nikoga neće da napada – osim Save i Fiole. Njih vređa, jer za njih smirivanje tenzija ne važi. Važi i za Ameriku i za Ruse. Hilu obećava mir i stabilnost – Hil nudi investicije. Rusu nudi nastavak prijateljstva – Harčenko ne nudi ništa, ali zna se od čega zavisi jeftin gas. Da nije Hil onaj treći? Da nije Evropa četvrti? Da nije možda da smo došli do toga da će deo opozicije izgovoriti – pali brate, neprednjaci su zakon? Dokle je stigla harmonija čućemo u režimskim tv pričaonicama. Strpite se. ‘Za početak, ja sam Jelena’. Počeo je Pregled dana“, rekla je na kraju uvoda u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs