JELENA OBUĆINA - Odložite novine, drama nije dostigla vrhunac i idu praznici, niko neće raditi



Jelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Idu praznici, novine su spremne. Danas dele sličice i farbu za jaja. Od istorijski važnih ličnosti i Car Dušan i Živojin Mišić, i Sveti Sava i Vuk Karadžić. Ima i Zvezde i Partizana. Ali nema Vučića", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Prošle godine ga je bilo, ove su shvatili da izgrađenim putevima neće stići u istoriju. Odlukom koja lomi svet – istok ili zapad hoće – na kojoj strani – videćemo. Eto mu prilike da vaskrsne.

Kad ofarbate jaja i zalepite Teslu, uzmite iz drugih novina krst na kojem piše ‘Oče naš’ i čitajte glasno jer samo vam to može pomoći kod treće naslovne a ona kaže: Srbiji stižu sankcije gore nego devedesetih ako ne uvedemo, a ako uvedemo Putinova odmazda. Srpski telegraf sugeriše da nam kao izlaz ostaje onaj predsednikov luster ili konopac. Lakše bi nam bilo da nam je ko Nemcima. A njima, piše četvrti tabloid, vlast brani da se kupaju.

Odložite novine, drama još nije dostigla vrhunac, a i idu praznici, ionako niko ništa neće raditi. Mada je Vulin već odlučio – Srbija u Uniji – njet“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs