JELENA OBUĆINA - Vučić nacionalnu tenziju podiže sa Pinka u toj meri da ga Britanija demantujeJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Srećna vam treća izborna tišina. Dok traje čuje se samo 'Is it clear enough?' i mljackanje iz Slovenije", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

Zatim je nastavila rečima:

„Amerikanci govore – juče ambasador, danas senatori. Predsednik je u međuvremenu skoknuo do Slovenije, da se nadiše alpskog vazduha i popije belo vino. Tako sebi spušta tenziju. Nacionalnu podiže sa Pinka i kroz tabloide u toj meri da ga Britanija demantuje.

Pišu: u navodima da izvozimo naoružanje Kosovu nema ni trunke istine. A kome je do istine nek prelista i druga saopštenja. Domaće radinosti. Jedno objašnjava šta će naprednjaci dobiti sa još šest meseci vlasti u Beogradu? I pare i pranje. Tj da dodatno rasprodaju investitorima šta mogu, i počiste prljave papire. Posle ništa od odgovornosti za korupcije, legalizacije, prevrtanje kocki… Ako to postigne Šapić pre ostavke, možda ponovo ispliva na start nove trke“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs