JELENA OBUĆINA - Štednja počinje sad, ionako smo ugasili sve osim svetla, ali učimoJelena Obućina, komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Dobro veče. Počinje Pregled dana - pogasite sva svetla, nema peglanja, ništa veš mašina, ne dajte deci kompjuter. Štednja da počne sad", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

„Inače ako bude restrikcija – sami ćemo biti krivi. Nije do EPS-a i što ne proizvodimo, do nas je. Mi razmaženi, a predsednik i premijerka štede! Ana je toliko odgovorna da je još u Londonu odvrtala sijalice sa velikog lustera, a Vučić je isto štedljiv samo on ne odvrće nego gasi.

I zamislite sad u sred pritisaka, sastanaka, između Hila i Putina i skorog dolaska Šolca, Vučić ide i opominje da se gasi svetlo. I čak to sam radi. Kako nas nije sramota? I još priznaje: ‘rukovodstvo EPS-a jeste bilo nesposobno ali bar nisu, kao oni prethodni, bili lopovi’.

Lopovi doduše nisu ložili blato, niti su za njihovog vakta gorele mašine, ali njihov lopovluk sad je došao na naplatu. Grčićevo poštenje još nije. Poštenje srpskog predsednika je u ril tajmu na proceni, na svim sastancima. Hil zna šta predsednik misli, predsednik zna šta Hil misli. Predsednik ne misli isto što i Vulin. Vulin sam za sebe misli, što mišljenja objavljuje na sajtu MUP-a? Pa šta kad smo ionako ugasili. Sve osim svetla. Ali učimo“, zaključila je Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs