Đilas: Ni u Holivudu ne bi mogli da poveruju u scenario „Hrkalović-Stefanović“Da je posao opozicije da utiče na to da imamo tužilaštvo koje radi svoj posao i policiju kojom ne upravlja ni Stefanović ni Hrkalović, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Đilas je rekao da je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović bila emotivni partner bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

Govoreći o međusobnim optužbama između Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića, Dragan Đilas je rekao da ni producent u Holivudu ne bi mogao da poveruje kada bi pročitao scenario u kojem bi bi bilo napisano sve što se dešava na relaciji Hrkalović – Stefanović.

„Ko će da poveruje da se žena koja je optužena od strane države Srbije i protiv koje se vodi krivični postupak, koja je bila drugi čovek srpske policije, brani tako što napada nekada prvog čoveka srpske policije sa kojim je bila emotivni partner jedan deo svog života, da je on taj koji je njoj naređivao i koji je bio sa (Veljkom) Belivukom i svima njima“, rekao je Đilas i dodao:

„A onda nekadašnji prvi čovek kaže nije on, nego ona i optuži Aleksandra Papića, najbližeg prijatelja i poslovnog partnera u čijoj kući živi on, njegova majka i porodica“.

Đilas podseća da se onda u celoj priči pojavljuje advokat i funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

„Kada mislite da je sve završeno, pojavi se advokat Đukanović, ujedno i predsednik Odbora za pravosuđe Skupštine Srbrije, koji brani Dijanu Hrkalović i Predraga Koluviju, te priča kako Stefanović nema diplomu, što mi pričamo već pet godina“, rekao je Đilas i ocenio da imamo mafiju u vrhu države.

„Da li imamo mafiju u vrhu države? Apsolutno da, pogledajte šta se dešava“, dodao je on.

A da je „poslednji“ napad na ministra odbrane krenuo nakon izbora istakao je politikolog Boban Stojanović.

Izvor: Nova.rs, N1 Beograd