JELENA OBUĆINA: Narod brani i Siniša Mali – i istovremeno napada razumJelena Obućina, uvodni  komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Današnje vesti su vesti iz odbrane - a ne iz hira. Heroje Košara nećemo zaboraviti, svake godine položićemo venac, a hoćemo li im dati nekih para - to predsednik ne može da obeća", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„U odbrani Srbije njemu je teže, kažu mu junaci – ali predsednik je skoman, ne prihvata, veli on je u odelu, a oni su branili glave. Šta je on tad radio nije važno. Priznaje  – njemu je sad strateški teže ali je ipak nasmejan – a to je zbog odbrane – od Brisela. Jer od tamo, iz Evropskog parlamenta traže hitno uvođenje sankcija Rusiji, ali predsednik zna da je hitno tek u julu, jer tad je glasanje i zato mu je već sad smešno kad čuje da je gotovo sa sedenjem na dve stolice. I ne brani on hir – nego narod i njegovu volju i u tom tom poslu nije sam. Narod brani i Siniša Mali – i istovremeno napada razum. On sabira koliko milijardi duguju za porez Zvezda i Partizan i upozorava građane da je to jako loša navika kojoj nikako ne treba podleći, nego da građani redovno plaćaju porez, uzmu fiskalni račun jer tako čuvaju vrtiće i puteve. Ko za inat – danas se zapalila prostorija u Ministarstvu odbrane. Požar je ugašen. Povređenih nije bilo. Istraga će utvrditi – ni za požar, ni za ovakvu odbranu nije bilo ni odgovornih. Počeo je Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs