Potvrđen TV duel Save Manojlovića i Željka Mitrovića: U ponedeljak u emisiji „Pravi ugao” na RTV VojvodinePokret Kreni – Promeni objavio je na svom Fejsbuk profilu da je potvrđen TV duel lidera ove organizacije Sava Manojlovića i vlasnika Pinka Željka Mitrovića, te da će njih dvojica gostovati u emisiji „Pravi ugao” na RTV Vojvodine.

Kako se u objavi navodi, duel je zakazan za ponedeljak 20. jun u 17.20 časova, a direktan prenos ići će i na Pinku.

Ranije, Mitrović je pozvao  na Tviteru  Manojlovića da sa njim učestvuje u ovonedeljnoj emisiji Hit Tvit na Pinku.

„Da ne bi bilo da nisam fer, pozivam Savu Manojlovića javno, da sa mnom učestvuje u ovonedeljnom Hit Tvitu! P. S. Savo, biću fin obećavam, jer sam domaćin“, napisao je Mitrović.

Mnogi pratioci Mitrovića podržali su ovaj njegov predlog, a bilo je i predloga da se „suoče“ i u Utisku nedelje.

Mitrović je ponudio Manojloviću da bira mesto i vreme. A povodom predloga da se sučeljavanje odigra u Utisku Mitrović je naveo da bi „bilo glupo da pravi gledanost konkurenciji ali da bi svakako razmotrio poziv“.

Nakon toga, Manojlović je objavio na svom Tviter nalogu da prihvata ponudu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da bira vreme i mesto za njihov duel, i predložio je da to bude emisija „Pravi ugao“ Radio-televizije Vojvodina, na šta je Mitrović odgovorio „može Savo, javite mesto i vreme, dolazim“.

Manojlović je predložio da duel vodi autorka „Pravog ugla“ Ljubica Gojgić i kao svoj jedini uslov naveo da tu emisiju direktno emituje i Pink.

Izvor: Danas