Vučić pozvao građane da pošalju najlepše fotografije Srbije, Žaklina Tatalović okačila ove slikePredsednik Aleksandar Vučić pozvao je građanke i građane da pošalju fotografije najlepših predela Srbije na imejl adresu „nasanajlepsasrbija@predsednik.rs“ kako bi, rekao je, na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje.

Na Vučićev poziv odgovorila mu je Žaklina Tatalović, novinarka N1, tako što je na svom Tviter nalogu postovala nekoliko fotografija iz mesta Gornje Nedeljice i Rekovac u kojima se planira rudnik litijuma.

“Ajmo da učestvujemo u foto konkursu na koji poziva predsednik #nasanajlepsaSrbija #fotokonkurs Gornje Nedeljice: polje ječma, mesto na kojem je planiran rudnik litijuma. Potrebno je samo da ima najvise lajkova a to je nama najlakše”, napisala je Tatalović, koja ne propušta priliku da postavi pitanja Vučiću na koja on uglavnom ne odgovara.

Zatim je okačila fotografije iz Vrnjačke Banje gde je pre 10 godina trebalo da nikne Nacionalni vaterpolo trening centar i sa Homoljskih planina na kojima je planiran rudnik zlata.

Izvor: Danas