Željko Mitrović: ''Oliver Ivanović mi je bio drug, pogledaću ko je platio spot protiv njega''



Vlasnik TV Pinka Željko Mitrović rekao je tokom TV duela sa Savom Manojlovićem iz organizacije Kreni-Promeni da će "proveriti ko je iznajmio termin" za spot o Oliveru Ivanoviću, a koji je prikazan na njegovoj televiziji pre nego što je Ivanović ubijen na Kosovu 2018. godine.

Nakon što su pročitani citati iz spota koji je prikazan na TV Pink, Mitrović je rekao da „može da pogleda ko je platio za spot“ i dodao kako mu navodno niko nije postavio to pitanje, prenela je Nova.rs.

„Da li gledate američke kampanje, negativne kampanje nisu zakonom zabranjene… Mogu da pogledam, niko mi nije postavio to pitanje… Proveriću“, odgovorio je vlasnik Pinka na na pitanje o spotu i tome ko je platio za isti.

On je dodao da je Oliver Ivanović bio njegov drug i prijatelj i da to nema veze sa marketinškim blokovima u kojima neko iznajmi termin.

Na komentar Manojlovića da spot nije prikazan u reklamnom terminu, već u informativnoj emisiji, Mitrović je odgovorio da oni u okviru informativnog programa imaju reklamni blok.

"To nije bilo naznačeno kao reklama", rekao je Manojlović.

"Možda je greška ako nije bilo naznačeno", dodao je Mitrović.

Izvor: Nova.rs, N1 Beograd