JELENA OBUĆINA: Zaboravite - nasilje, ratne huškače, relativizatore, rijalitije do šest ujutru, izostanak obrazovnog, dokumentarnog i dečijeg programaJelena Obućina, uvodni komentar za Pregled dana Newsmax Adria

"Ono što ste gledali do juče, od danas ne važi. Tako je rekla Olivera Zekić. Sledi potpuno nov konkurs za nacionalne frekvencije i svi imaju iste šanse. Lepo. Znači zaboravite - nasilje, ratne huškače, relativizatore, rijalitije do šest ujutru, izostanak obrazovnog, dokumentarnog i dečijeg programa, zaboravite seks, puzanje voditeljki, omalovažavanje studenata, vračeve, teoretičare zavere, magove i da je Senta otkrio Jovanjicu", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.

„To što Zakon predviđa da se dosadašnji rad emitera ocenjuje – REM će zanemariti, jer ‘predsednica daje, predsednica oduzima reč“. To je opet bio citat Zekić. Sreća RTS se ne bori za frekvenciju pa ćete novosti sa predsednikovog Instagrama i dalje pratiti u Dnevniku, jer kakvi su nam mediji – takav nam je život…ali pošto se sve menja, možda se i mi sutra iznenadimo. Možda predsednica shvati da boljih od nas jednostavno nema. Probudi se, pokreni se, mentalno se razgibaj – među nama, uključi Kefalicu sa Oljom, Kesićem, Ivanovićem, pojedi sa Brkom, leči se sa Bajec, a počeo je i Pregled dana“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Newsmax Adria, Nova.rs