Palma organizovao “bunga-bunga” žurku da proslavi orden dobijen od crkve - Njuz.net



KONAČAREVO, 13. jul 2022, (Njuz) – Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije i predsednik skupštine Jagodine, organizovao je “bunga-bunga” žurku povodom dobijanja trećeg ordena od Srpske pravoslavne crkve.

– Kad su mi javili da će dobiti najviše odlikovanje Eparhije šumadijske Srpske pravoslavne crkve Orden Svetih kragujevačkih novomučenika Prvog stepena, odmah sam uzviknuo “ima da bude bunga-bunga”. A zna se, ja kad nešto kažem, to tako i bude, izjavio Marković.

Proslava je već tradicionalno organizovana u hotelu u Konačarevu, Markovićevom rodnom mestu.

– Ja sam prezadovoljan kako je sve ispalo. Bilo je svega. Gosti su bili veseli, nadam se da su i oni bili zadovoljni jer sam ovaj put ipak uveo neke, da tako kažem, restrikcije. Zna se da kod mene skoro sve može i da se na mojim “bunga-bunga” žurkama peva, da mogu da se ljube muškarci sa ženama i žene sa ženama, jedino ne mogu da se ljube muškarci s muškarcima. E sad, pošto je ova “bunga-bunga” žurka ipak organizovana povodom crkvenog priznanja, zabranio sam i da se ljube žene sa ženama. Ipak ne priliči povodu. Neki red mora da se zna, ispričao je Marković.

Međutim, on najavaljuje uskoro novu žurku.

– Leto je, treba svi da se malo opustimo, tako da uskoro pravim novu “bunga-bunga” žurku na kojoj će sve biti po starom. Možda čak i zatvorim jedno oko, pa dozvolim da se ljube i muškarci s muškarcima, zagonetan je Marković.

Piše: Bane Grković za Njuz.net
Izvor: Njuz.net