JELENA OBUĆINA - Dobro je Brnabićka iznela ekspoze do dela da se ponosi što joj vladu ne pravi Viola fon Kramon, ni tajkuni, tu zaboravi da kaže – ne pravi ni ona sama



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"I bi pomračenje sunca i ekspoze istovremeno. Prvo prođe, drugo nam je ostalo. Kako? Zato što taj koji piše kao da ne ume, nema naznaka svitanju nego prepiši Vučićev Instagram, i to prenesi u uspehe a njegove citate u planove vlade i podseti na žute ološe", rekla je u uvodu u večerašnji Dnevnik na TV Nova S Jelena Obućina.

„To je u suštini čitala Brnabić. Staro štivo, politika kontinuiteta, hoćemo u Evropu, hoćemo poštovanje međunarodnog prava. Jedino malkice novo to će morati da hoće svi ministri, na svakom mestu, u svako doba dana i noći, nema iskakanja.

Znači vlada kontinuiteta i kontrole, ko da je do sad pa bilo i drugačije. Svejedno, Brnabić je na kratko izašla iz Vučićeve senke i po treći put čitala ekspoze i ušla u istoriju.

Dobro je to iznela do dela da se ponosi što joj vladu ne pravi Viola fon Kramon, ni tajkuni. Tu zaboravi da kaže – ne pravi ni ona sama. Počeo je Dnevnik“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs