JELENA OBUĆINA - I biće da ostaje Mile, iako ga je od srpskih vlasti u ovoj turi podržala samo CecaJelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dan je za pobednike. Najveći je, razume se, predsednik", rekla je Jelena Obućina u uvodu najnovijeg Dnevnika, koji se emituje svake večeri od 19.30 na televiziji Nova S.

Obućina je zatim nastavila rečima:

„I to globalno. Pošto je podučio ceo svet o međunarodnom pravu i i dobio salve aplauza, danas oobjašnjava celoj Evropi kako da vodi monetarnu i fiskalnu politiku. Ojačajte evro, savetuje Vučić bankare. Dakle, još jednom hrabro govori što niko ne sme da kaže, a svi misle.

U Bosni svi misle da su pobedili, pa je koliko sinoć bilo dve žurke i dva pobednika. Danas se, bez trubača i Lukasa broje pokradeni glasovi. I biće da ostaje Mile, iako ga je od srpskih vlasti u ovoj turi podržala samo Ceca.

Pobedio je i Vučićević jer su ga od srpskih vlasti podržali svi. Mislio je i Ćuta da je pobednik jer je pocepao glasilo, ali su ga brzo Bakarec i stara radikalka zalepili. A sutra, sutra će tema biti kako je opozicija napala medije“, zaključila je Obućina.

Izvor: Nova.rs