JELENA OBUĆINA - Jedino je novo vanredno obraćanje naciji, čoveka od najvišeg poverenja svih, sa najvećim rejtingom, a nije on, nego Piksi



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Vesti su takve kao da nema ništa novo kao da je zatišje pred buru", rekla je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika koji se emituje na televiziji Nova S.

Obućina je zatim nastavila rečima:

„Svet se bavi susretom Bajden – Si Đi Ping, bogatstvom Bezosa i razočaranim fudbalerom Ronaldom. Nas pominje jedino Borelj – Srbi da se vrate u instutucije, Priština da počne razgovore o ZSO.

Tema ćemo opširnije biti u Briselu sutra. U međuvremenu sa Kosova poručuju – novi gradonačelnici severa biraće se 18.decembra. Medije koji su tu informaciju preneli kao važnu provladini tabloidi nazivaju licemerima. Znači ništa novo.

Pa ni to što tetkice i domari rešenje očekuju od predsednika nije novo. Ni to što u Bošnjačkom nacionalnom veću kažu ON će rešiti ko ima većinu, nije novo. Jedino je novo vanredno obraćanje naciji. Čoveka od najvišeg poverenja svih. Sa najvećim rejtingom. A nije on, nego Piksi“, završila je Obućina.

Izvor: Nova.rs