JELENA OBUĆINA: Kad je Rakić video koliko je Vučiću stalo – njemu sada ništa nije teško, pa ni majke da pošalje u protest na Kosovu


Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Još od drona, Kosovo se penje na lestvici vesti - planski. Potiskuje i poskupljenja i inflaciju i zdravstvo i školstvo i nasilje i korupciju i Evropsku uniju. Sad bi 43 odsto Srba bilo ravnodušno ako bi se prekinuli pregovori sa Unijom. Ako, šta će nam", rekla je na početku Dnevnika na TV Nova S Jelena Obućina.

„A i kako drugačije kad vladaju patriote – na Instagramu i terenu. Tanjugovo pitanje pobede našlo se u spotu na Instaću. Za mene je pobeda miran san svake majke, poručio je predsednik.

Kad je to čuo Rakić iz Srpske liste krenuo je put Beograda. Umoran posle razgovora, ne teši sugrađane nego saoseća sa predsednikom. Kad je Rakić video koliko je Vučiću stalo – njemu sada ništa nije teško. Pa ni majke da pošalje u protest na Kosovu.

A dole, olakšanje jer se kažnjavanje odlaže za četvrtak. Tad će Srbija gledati fudbal, što je u redu i što bi trebalo da radi i danas, jer stanje je redovno – ne odlaze investitori, nego se otvaraju nemačke fabrike. Gledajte fudbal da vidite tamo patriote na terenu. Oni ćute na himnu zbog kršenja prava u svojoj zemlji – iranski fudbaleri“, rekla je na kraju uvoda u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs