JELENA OBUĆINA - Vlast nam je izgleda suicidna



Jelena Obućina, uvodni komentar za Dnevnik Nova S

"Dobro veče, mada nije dobro - vlast nam je izgleda suicidna. Premijerka ne može da spava i razmišljala je da se ubije, ali ne kao predsednik onomad - da se veša o luster, nego onako samo da se ubije. Ali je shvatila da to ne ide zbog greške prevodioca, koji je na sajtu Vlade napisao Republika Kosovo, a videli desničari", rekla je Jelena Obućina u uvodi u Dnevnik na TV Nova S.

„A Kosovo to nije, svi znamo a ko sumnja neka pročita preambulu Ustava, tamo je sva realnost zapisana.

I dok Brnabić razmišlja za ili protiv samoubistva, građani su već ubijeni – u pojam. To vidi poslanik Miketić, kaže – prodadoše kulu Geneks tajkunu, kapiju grada a niko da se protivi.

Niko ni da kaže Miketiću – pa šta? Ta je kula samo pozdravljala Beograđane kada dolaze sa Zapada, ali sada imamo novu, lepšu, bolju i višu. Simbol koji se vidi odasvud, i sa Istoka i sa Zapada u skladu sa spoljnom politikom.

Iako ga je napravio Mali, on je veliki. Sa njega svetle svi simboli srpskva – i Srpska nova, i Novak i badnjak i sve drugo po potrebi. Kako stvari stoje, biće i preambula, ako pre toga ne budu vanredni izbori, a predsednik je izgleda i na to spreman“, završila je uvod u Dnevnik Jelena Obućina.

Izvor: Nova.rs