Hana Selimović nakon objava premijerke: Narod mora jako da se uplaši gde živi, sram vas i stid bilo manijakalni egomanijaci nevaspitaniGlumica Hana Selimović burno je reagovala na društvenim mrežama nakon objava predsednika i premijerke u kojima ismevaju proteste "Srbija protiv nasilja".

„Fotografija tri Brnabićke, tri Vučića i tri mala Siniše je zaista po meni nešto zbog čega narod mora jako da se uplaši gde živi, ako do sada već nije. Ne bih da psujem, ali je*em mu sve, mora se izaći na protest u tolikom broju da plaču od muke, da im cure suze iz ovih očiju“, počela je glumica povodom objava Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

„Pa je l’ mi vi odlučujete o većini odraslog života, gospode bože idite mi više s očiju bagro, sklonite mi se sa televizije, ja ne želim peticiju za ukidanje rijalitija, želim peticiju za ukidanje Vučića“, dodala je ona.

„Sram i stid vas bilo. U kom univerzumu je ovo normalno, šta je ovo što mi živimo, bukvalno upomoć. Sve se potreslo do temelja, oni se rugaju svojim građanima, šale se malo, manijakalni egomanijaci nevaspitani.“

„Dobro niste u caption napisali pi*anje po sirotinji jer to je ono što radite i bukvalno i metaforički. Ako je bilo kome falio razlog da izađe na protest ja želim da verujem da je ova besramnost prelila čašu.“

A svi koji ste ovo prećutali, koji ste ih na bilo koji način ikada podržali, želim vam da uramite ovu fotografiju i da je gledate svaki bogovetni dan kada otvorite oči“, zaključila je Hana Selimović.

Izvor: N1 Beograd