Jedini način na koji Vučić može sebi da obezbedi podršku je da je plati ili iznudi – jer tu nema više u šta da se veruje ili da se voli


Goran Dimitrijević, uvod u Dnevnik Nova S

"Nijedan od zahteva protesta koji se peti put održava u Beogradu ne odnosi se na dobrobit dece i roditelja i rešavanje njihovih problema - reče predsednik Srbije i ostade živ, naglašavajući da dok je on živ neće biti prelazne Vlade, koju mu na protestu niko i ne traži", rekao je Goran Dimitrijević u uvodu Dnevnika na televiziji Nova.

„Predsednik čija su svakodnevna obraćanja najvećim delom loša gluma, tvrdi da se on u profesionalnu glumu ne meša i besan je zbog činjenice da se neki poznati i popularni glumci, dobrovoljno, besplatno i iz ubeđenja pridružuju protestima kojima se ne kliče vlastima i njemu, jer jedini način na koji on može sebi da obezbedi podršku je da je ili plati ili iznudi – jer tu nema više u šta da se veruje ili šta da se voli. A one druge bi, kad baš ne može da ih rastera, bar da umori ili da im naglo skrati školsku godinu da odu na odmore. Međutim, građani koji protestuju protiv nasilja, neodgovornosti vlasti i medijskog stanja u zemlji kao da su imuni na takve metode. S obzirom na broj na ulicama iz nedelje i nedelju, izgleda da je ta imunost postala zarazna“, zaključio je Dimitrijević.

Izvor: Nova.rs