Siniša Kovačević: "Dragi studenti, kada ćete imati potrebu da menjate svet, ako ne u mladosti?"



Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević istakao je da je uplašen činjenicom da dolazi do prelivanja birača iz opštine gde se ne održavaju lokalni izbore u one u kojima su raspisani.

„Vi sada po principu prelivanja možete da raspisujete izbore kad želite u 30 odsto opština, a da u ostalim gde nisu raspisani, prelivate stanovništvo i eto vam večite vlasti“, ukazao je on.

Govoreći o apstinenciji birača, Kovačević je pozvao sve građane da izađu na predstojeće izbore 17. decembra jer smo u mogućnosti „da (predsedniku Srbije) kažemo zbogom“.

Uputio je i jaku poruku studentima - zašto je važno da izađu na izbore.

Dragi studenti, kada ćete imati potrebu da menjate svet, ako ne u mladosti?“, upitao je Kovačević.


„Lubenica u Sremu skuplja nego u Crnoj Gori, litar ulja u Tivtu jefitniji nego u Zrenjaninu, to je dokaz koliko nas surovo pljačkaju“

Govoreći o ekonomskoj situaciji u Srbiji, Kovačević je rekao da nas „vlast bezočno i surovo krade, da to nije normalno“.

„Lubenica u Sremu je skuplja nego u Crnoj Gori, litar ulja u Tivtu je jefitniji nego u Beogradu ili Zrenjaninu, gde se proizvodi. Kilogram mesa proizvedenog u Srbiji je jeftinije u Republici Srpskoj nego u Beogradu. To je samo dokaz koliko nas pljačkaju i koliko su lišeni svake empatije“, ocena je Kovačevića.

Izvor: Nova.rs, Nova S