Karleuša moli Nestorovića da se priključi SNS i Vučiću u Beogradu kako se izbori ne bi ponavljaliJelena Karleuša uputila je javni apel Branimiru Nestoroviću da se pridruži Srpskoj naprednoj stranci u Beogradu i otvoreno mu poručila da "nema šta da obuče" za nove izbore.

„Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi“, napisala je ona i dodala.

„Hajde molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam)“, napisala je ona.

Jelena Karleuša u nedelju je izašla kako bi glasala na lokalnim i republičkim izborima.

Sudeći prema njenim ranijim objavama i javnom angažmanu, pretpostavlja se da je podržala Srpsku naprednu stranku i listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Nosilac liste „Mi glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da on i njegovi saborci iz istoimenog pokreta sigurno neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa „Srbijom protiv nasilja“, dodajući – „vidite šta rade sada posle izbora, kao da prave atmosferu Majdana“.

„Sačekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni s kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili“, rekao je Nestorović za Večernje novosti.

Dodao je da će osnivači pokreta, njih 11, „ovih dana da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne predloge“.

„Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj Skupštini bilo dobrih predloga, ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o Kosovu koja je u interesu države naravno da bismo to podržali“, naveo je Nestorović.

Podsetimo, Nestorović je u nedelju u izjavi za N1 odbacio mogućnost saradnje sa listom Srbija protiv nasilja ali i Srpskom naprednom strankom.

Jedan od osnivača tog pokreta Aleksandar Pavić izjavio je za list Kurir da su sad jedine dve opcije koje mogu da budu u igri – saradnja sa listom SNS-a „Srbija ne sme da stane“, ili novi izbori u Beogradu.

Izvor: Nova.rs