Vlado Georgiev raspalio po Kriznom štabu: Sagnite se šljamu



Nakon što je Krizni štab objavio nove, pooštrene mere zbog porasta broja zaraženih koronom, oglasio se Vlado Georgiev sa još oštrijim kritikama.

Popularni pevač često kritikuje nadležne organe, a čim je proglašeno da ćemo od sad morati da nosimo maske i na otvorenom, pevač je na Tviteru prokomentarisao salvom uvreda.

“Je li realno da ljudi ovo trpe? Je li realno? Maske koje ne štite ni od čega da se nose sa otvorenom? Sagnite se ovom šljamu, uskoro će vam raditi šta požele”, napisao je uz link vesti sa našeg portala.

Ubrzo se nadovezao daljim kritikama.

“Krizni štab i ostala gologuzija u kompletu sa svim globalističkim satanističkim govnima SZO mogu samo da daju preporuku za nošenje maski i nikako da narede. Niko nema pravo da izdaje naređenje za nošenje maski na kojima piše da nisu zaštita”, nastavio je.

“Svaki tiranin opstaje ISKLJUČIVO na kukavičluku naroda. Koliko ste spremni da budete potlačeni toliko će vas i gaziti. Eto tako. Nabijte masketine i gledajte TV”, dodao je Georgiev.

Podsetimo, prvo je zamenica direktora instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila da je Krizni štab doneo odluku da nošenje maski bude obavezno i na otvorenom, ali je Vlada kasnije pojasnila tu odluku ističući da maska obavezna u zatvorenim prostorima, dok se građanima preporučuje da maske nose i na otvorenom. Doneta je odluka i da se lokalnim samoupravama zabrani da dozvoljavaju okupljanja više od 30 osoba, kao i da Beogradska arena od ponedeljka ponovo bude spremna za prijem pacijenata obolelih od kovida-19.

Podsećamo, kontroverzni muzičar je i ranije znao da uzbuni javnost, sa više i nego spornim i komičnim izjavama, poput one da je planeta Zemlja ravna ploča. "Čitav život volim globuse, jer volim taj pogled na svet, kontinente mora, ali u poslednje vreme stvarno verujem da Zemlja nije okruglaNema nijednog dokazaNikola Kopernik nije imao gde da se popne. Pogledajte kako avioni lete i shvatićete da ne postoje letovi ukrug, već samo na jednu stranu", rekao je pevač u emisiji ''Među nama'' na Novoj S u decembru 2019. godine.

Izvor: Nova.rs