Komentari Srba na sliku Ane Ivanović pokazuju koliko volimo da mrzimoMi baš volimo da mrzimo, a posebno one uspešnije od nas, kojima uvek tražimo "dlaku u jajetu". Dokaz za to je praznična slika Ane Ivanović sa suprugom.

Teniserka je objavila lepu porodičnu, toplu fotografiju svog zaista skromnog doma. Naime, ona nema ogromnu raskošnu jelku, već sasvim običnu, ukrašenu na sasvim prosečan način.

Takođe, obučena je u skladnu, elegantnu crnu haljinu, kao i njen suprug Bastijan, koji ima jednostavnu košulju i pantalone. Dakle, ni blizu domova zvezda koji inače uglavnom izgledaju kao iz reklame za Koka-kolu.

Međutim, nakon što je objavila tu fotografiju na Tviteru, Ana se susrela sa zajedljivim komentarima Srba. Naravno, to nas ne iznenađuje, ali činilo se kao da za hejt nakon ove fotografije stvarno nema povoda.

Avaj, svašta su zamerili našoj sportistkinji – od izgleda zavese do toga što je izdala Srbiju time što slavi i katolički Božić.

Ana je izgleda kriva za dva smrtna greha: što poštuje i tuđe verske tradicije, ali pre svega što ima mnogo para, a ne pokazuje ih na najbahatiji mogući način. To je mnogima prosto neshvatljivo.

Doduše, ispod fotografije je bilo dosta komentara stranaca (a i naših) koji izgleda na bonton ne zaboravljaju kada su iza tastature, pa su lepo čestitali praznik ovom divnom paru.

Srbija se već muči sa svojim imidžom u svetu, a naš odnos prema osobama koje su naši najbolji ambasadori ne bi trebalo da bude ovako zajedljiv, zar ne?

Izvor: Nova.rs