Ivanović: Naprednjaci i njihovi saradnici mogu da vas ubiju ili obljube ćerkuHumorista i voditelj Ivan Ivanović, oglasio se nakon tvrdnji da je Dragan Marković Palma organizovao i učestvovao u podvođenju maloletnica u Jagodini. Voditelj je u svom statusu na Tviteru upozorio građane da se čuvaju naprednjaka, jer za njih, kako kaže, zakoni ne važe - čak i kada je reč o obljubi.

„Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika. Ozbiljan sam. Za te ljude zakoni ne važe. Mogu da vas pokradu, prevare, prebiju, ubiju, obljube ženu ili ćerku i nikom ništa. Predsednik će samo reći “a ko je od nas bezgrešan?” A šta on kaže, to je zakon“, napisao je voditelj na Tviteru.

Podsetimo, o podvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila početkom nedelje na konferenciji za medije.

U svedočenju se govori i o velikim estradnim zvezdama koje su nastupale na žurkama, a za koje drugi svedok tvrdi da su služile kao „mamac“.