Vučić drži online čas geografije: Urnebesne reakcije na predsednikov „štapić“



Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, bio je gost je u emisiji "Ćirilica" na televiziji "Hepi", a svojim nastupom pred tablom izazvao je smeh korisnika društvenih mreža. 

Naime, iako je na samom početku emisije svom redovnom domaćinu Milomiru Mariću, rekao da ne želi da komentariše incident između Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića, narednih 45  minuta emisije govorio je upravo o incidentu koji se dogodio u niškom hotelu „Ambasador“, te rekao da je policija uradila svoj posao i da tužilaštvo i sudovi treba da urade svoje, ali da se nasilju „mora stati na kraj“.

Zatim je između već poznatih govora o rastu ekonomije i ulaganjima u našu zemlju u svim sferama, pored gomile papira koje je doneo u emisiju i table sa mapom, izašao ispred nje sa nečim što do sada nije praktikovao. Naime, izvadio je štapić.

A onda poput nastavnika u školi stao ispred table i štapićem pokazao na mapi sedam puteva koji se grade širom Srbije i dodao „da se nigde u okruženju ni u Evropi toliko ne gradi“.

Korisnicima Tvitera ovaj potez predsednika Republike nije promakao.

„Ajde, što ste takvi? Možda se sprema za prijemni na Geografskom fakultetu“, „Online nastava geografije“, „Megi, devojka za sve“, samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Izvor: Nova.rs